Termalni sajt

Avène, dermatološki hidroterapijski centar

Avène, dermatološki hidroterapijski centar

Prepoznatljivost Avène termalne vode počinje u Avène dermatološkom hidroterapijskom centru.
proizvodni-pogon-2

Moderan i vrhunski opremljen

Obnovljen 1990. godine, a proširen 2004. godine, svojom arhitekturom savršeno se uklapa u prirodnu okolinu izvora Sainte-Odile.

hidroterapija-za-odrasle-i-decu

Topla dobrodošlica

Mlado predano osoblje prima 2.600 pacijenata godišnje i nudi efikasnu hidroterapiju i za odrasle i za decu.

Avène dermatološki hidroterapijski centar, opremljen je najmodernijom medicinskom opremom koja omogućuje efikasnu hidroterapiju i za odrasle i za decu, u prijatnom i srdačnom okruženju. Tretmani se sprovode pod strogim nadzorom lekara što uvelike doprinosi reputaciji Avène termalne vode. Da bi uživali u ovoj zelenoj dolini, ljudi dolaze prvenstveno iz Evrope, ali i iz SAD-a, Japana i Kine.

Topla dobrodošlica
Mlado predano osoblje prima 2.600 pacijenata godišnje i nudi efikasnu hidroterapiju i za odrasle i za decu. Avène dermatološki hidroterapijski centar i njegovi radnici mogu biti ponosni jer je njihov trud prepoznat. Naime, to je prvi hidroterapijski centar posvećen isključivo dermatologiji koji je dobio sertifikat “Aquacert HACCP Thermalisme”.
Ovaj sertifikat izdat je od strane francuskog naučno-tehničkog odbora Conseil National des Exploitants Thermaux (CNETh) sastavljenog od međunarodno priznatih stručnjaka (ovlašćenih revizora, nezavisnih stručnjaka i zaposlenih u univerzitetskim laboratorijama), a potvrđuje sigurnost i efikasnost Avène termalne vode u tretmanima namenjenim osobama sa dermatološkim oboljenjima.

Individualno prilagođeni programi
Program svakodnevnih tretmana Avène termalnom vodom uključuje osnovne tretmane, uobičajene za sve bolesti i dodatne tretmane koji su prilagođeni individualnim potrebama svakog bolesnika. Medicinski seminari i radionice o dermatološkom zdravlju organizuju se za pacijnte i njihove porodice da bi im se omogućio bolji kvalitet života.

Avène termalna voda je u poslednjih 30 godina proučavana kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje su sprovele Avène dermatološke laboratorije, deo grupe Pierre Fabre Laboratories.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.