Termalni sajt

Avène, dermatološki hidroterapijski centar
Avène, dermatološki hidroterapijski centar
Moderan i vrhunski opremljen
Prepoznatljivost Avène termalne vode počinje u Avène dermatološkom hidroterapijskom centru. Obnovljen 1990. godine, a proširen 2004. godine, svojom arhitekturom savršeno se uklapa u prirodnu okolinu izvora Sainte-Odile. Avène dermatološki hidroterapijski centar, opremljen je najmodernijom medicinskom opremom koja omogućuje efikasnu hidroterapiju i za odrasle i za decu, u prijatnom i srdačnom okruženju. Tretmani se sprovode pod strogim nadzorom lekara što uvelike doprinosi reputaciji Avène termalne vode. Da bi uživali u ovoj zelenoj dolini, ljudi dolaze prvenstveno iz Evrope, ali i iz SAD-a, Japana i Kine.

Topla dobrodošlica
Mlado predano osoblje prima 2.600 pacijenata godišnje i nudi efikasnu hidroterapiju i za odrasle i za decu. Avène dermatološki hidroterapijski centar i njegovi radnici mogu biti ponosni jer je njihov trud prepoznat. Naime, to je prvi hidroterapijski centar posvećen isključivo dermatologiji koji je dobio sertifikat “Aquacert HACCP Thermalisme”. Ovaj sertifikat izdat je od strane francuskog naučno-tehničkog odbora Conseil National des Exploitants Thermaux (CNETh) sastavljenog od međunarodno priznatih stručnjaka (ovlašćenih revizora, nezavisnih stručnjaka i zaposlenih u univerzitetskim laboratorijama), a potvrđuje sigurnost i efikasnost Avène termalne vode u tretmanima namenjenim osobama sa dermatološkim oboljenjima.

Individualno prilagođeni programi
Program svakodnevnih tretmana Avène termalnom vodom uključuje osnovne tretmane, uobičajene za sve bolesti i dodatne tretmane koji su prilagođeni individualnim potrebama svakog bolesnika. Medicinski seminari i radionice o dermatološkom zdravlju organizuju se za pacijnte i njihove porodice da bi im se omogućio bolji kvalitet života.
Pošaljite putem email-a
  • Prersonalizovani saveti za negu kože
  • Specijalne ponude i takmičenja
  • Recenzije Vaših omiljenih proizvoda

Svaka koža ima drugačije potrebe,
pronađite svoju idealnu Eau Thermale Avène rutinu.

Start now
  • Preporuke proizvoda za rešavanje problema Vaše kože
  • Pristup Vašim omiljenim proizvodima i recenzijama
  • Arhiva kupljenih proizvoda za nagradu Vašoj lojalnosti
Postanite član

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog