IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Zaštita i sigurnost ličnih podataka naših klijenata i korisnika od izuzetne su nam važnosti.
Ova Izjava o zaštiti privatnosti objašnjava koje informacije se prikupljaju i kako se obrađuju.

Kompanija Laboratoires Dermatologiques Avène je odgovorna za prikupljanje i obradu vaših ličnih podataka u svrhe opisane u nastavku.
Pažljivo pročitajte ovu Izjavu o zaštiti privatnosti kako biste se upoznali sa uslovima korišćenja. Napominjemo da ova Izjava može biti ažurirana u bilo kom trenutku. 

Lični podaci

 • Svrhe obrade ličnih podataka

  Lični podaci koji su nam preko potrebni označeni su zvezdicom na stranicama Web-sajta gde se navedeni podaci prikupljaju. Ako odlučite da ne želite da popunite navedena obavezna polja, nećemo moći da obradimo vaše upite i/ili da vam pružimo tražene usluge. Ostali lični podaci u potpunosti su neobavezni i samo nam omogućavaju da vas bolje upoznamo i tako poboljšamo našu komunikaciju te posledično i naše usluge. Dodatne informacije o svrsi i pravnom osnovu obrade podataka navedene su u nastavku.
   
  Svrhe obrade Razlozi obrade
  Pružanje željenih proizvoda i usluga Bolje razumevanje vaših potreba i očekivanja
  Odgovaranje na vaša pitanja poslana e-mailom i putem kontakt obrazaca Poboljšanje naših proizvoda i usluga
  Stvaranje ličnog korisničkog naloga Pružanje kvalitetnog korisničkog iskustva
  Registrujte svoje proizvode online, kako biste dobili pristup dodatnim uslugama Bolje razumevanje vaših potreba i očekivanja
  Pružanje bolje usluge: npr. za pronalaženje najbližeg prodajnog mesta Bolje razumevanje vaših potreba i očekivanja
  Upravljanje i unapređivanje odnosa sa vama, uključujući i poboljšavanje naših proizvoda i usluga te samog Web-sajta Bolje da ispuni svoje potrebe
  Bolje razumevanje vaših ličnih interesa, primenom analize vašeg ponašanja na Web-sajtu, osim ako se ne slažete sa navedenim u odeljku „Vaša prava” i „Kolačići” u nastavku, te pružanje proizvoda ili usluga koji su najviše prilagošeni vašim interesovanjima Bolje da ispuni svoje potrebe
  Slanje informacija o našim novostima, posebnim ponudama, promocijama (newsletter, brošure i druge publikacije) Vaše ustupljeno odobrenje tj. dozvola
  Izrada statističkih analiza U skladu sa legitimnim interesima,ako je neophodno za sprovođenje naših trenutnih aktivnosti
  Izveštavanje nadležnih tela o bilo kom problemu vezanom za korišćenje naših proizvoda Pravni osnovi koji zakonom zahtevaju obradu
 • Kolačići

 • Postavke kolačića

  Da biste mogli da kontrolišete upotrebu kolačića, na ovoj stranici odredite njihova podešavanja.
  Ako odbijete kolačiće, nećemo ubuduće postavljati kolačiće na vaš uređaj, osim, prethodno objašnjenih, funkcionalnih kolačića (uključujući i kolačiće kojima se pamti vaš izbor da ne želite da se kolačići čuvaju tokom pregleda Web-sajta).
  Napominjemo da brisanje ili odbijanje određenih kolačića utiče na određene funkcionalnosti ili pružanje usluga na Eau Thermale Avène stranici.
 • Čuvanje ličnih podataka

  Uopšteno, vaše lične podatke čuvamo samo tokom vremenski određenog i potrebnog perioda da bi se ostvarile svrhe za koje su navedeni podaci prikupljeni.
  Lične podatke čuvamo isključivo onoliko dugo koliko je potrebno da ostanemo u kontaktu sa vama.

  U marketinške svrhe, vaše lične podatke čuvamo tokom tri godine od datuma poslednje komunikacije sa vama, osim u slučaju ako ste primalac našeg newslettera.

  Moguće je da moramo čuvati vaše lične podatke van vremenskog razdoblja navedenog u nastavku kako bismo udovoljili zakonskim obvezama kojima podležemo.

  Kada nam vaši lični podaci više nisu potrebni u sve do sada navedene svrhe ili svrhe arhiviranja, a kako bi se udovoljilo  zakonskim obvezama, pazimo da se navedeni podaci u celosti unište ili učine anonimnima.

Prenos podataka

 • Objavljivanje i prenos ličnih podataka

  Mi smo deo svetske Pierre Fabre grupe te povremeno možemo, kada je to primereno, da koristimo vaše lične podatke u okviru Pierre Fabre grupe u prethodno navedene svrhe.

  - Takođe, možemo da odaberemo treće pružaoce usluga (koji deluju prema našim uputstvima) da bi nam pomogli da vam pružimo informacije, proizvode ili usluge; ali da nam pruže pomoć u usmeravanju i upravljanju našim aktivnostima ili vezano za upravljanje i unapređenje našeg Web-sajta. U tom slučaju treće strane možda zahtevaju pristup vašim ličnim podacima.

  - Ako se vaši lični podaci prenose izvan EPP (Evropski privredni prostor) drugim društvima Pierre Fabre grupe ili pružateljima usluga, preduzimamo mere kojima se vaši Lični podaci štite jednakim nivoom zaštite kako da se čuvaju u EPP-u, uključujući i primenu ugovora o prenošenju podataka, na osnovu ugovornih klauzula koje je odobrila Evropska komisija, bilo da su ažurirane ili izmenjene, ili korišćenjem sertifikovanih programa kao što je Zaštita privatnosti EU – kada je reč o prenošenjima u Sjedinjene Američke države ili primena drugih mehanizama prenošenja, kada je to prigodno, Odluka o prigodnosti, Obvezujućih korporativnih pravila ili ugovora koje su odobrila tela EU za zaštitu podataka. 

  - Takođe, možemo ustupiti vaše lične podatke trećim stranama u okviru stvarne ili moguće prodaje našeg društva ili imovine koja nam pripada ili koja pripada našim povezanim kompanijama. U tom slučaju lični podaci koje imamo o našim korisnicima mogu biti deo ustupljene imovine.
  Takođe, odgovaramo na upite o informacijama ako imamo zakonsku obavezu ili ako je navedeno ustupanje potrebno za odbranu naših prava i/ili usklađivanje sa pravnim postupkom, sudskom odlukom, zahtevom nadzornog tela ili bilo kojim drugim pravnim postupkom koji se pokrene protiv nas.
 • Linkovi ka drugim Web sajtovima

  Web-sajt može da sadrži linkove prema Web-sajtovima trećih strana. Nemamo kontrolu i ne snosimo odgovornost za mere koje navedeni Web-sajtovi primenjuju da bi se zaštitili podaci. Preporučujemo vam da proverite politiku privatnosti Web-sajtova trećih strana u delu koji se odnosi na zaštitu podataka. Ova Izjava o zaštiti privatnosti primenjuje se samo na lične podatke koje prikuplja naš Web-sajt ili koji se prikupljaju u okviru izvođenja naših aktivnosti.

Vaša prava

Prema zakonu, dostupna su vam sledeća prava:


 
 • Popis vaših prava

  • Dobijanje kopije vaših ličnih podataka kao i informacija o načinima obrade ličnih podataka i pravnim osnovama;
  • Menjanje pogrešnih ličnih podataka (uključujući i pravo dopune nepotpunih ličnih podataka);
  • Brisanje vaših ličnih podataka (u nekim slučajevima se navedeno pravilo ne može primeniti jer navedeni podaci više nisu potrebni za ostvarivanje svrha u koje su dotični podaci prikupljani ili obrađivani);
  • Ograničavanje obrade vaših Ličnih podataka kada je(se):
   • tačnost ličih podataka ospori;
   • obrađivanje nezakonito, ali vi ne želite da se vaši lični podaci izbrišu;
   • nemamo više potrebe za vašim ličnim podacima, ali su navedeni podaci potrebni za osporavanje, korišćenje određenog prava ili odbranu u pravnom postupku;
  • Traženje prenošenja vaših ličnih podataka u obliku koji može očitati uređaj treće strane (ili vaš uređaj) ako se naš postupak obrade zasniva na vašoj dozvoli ili primeni ugovora koji ste zaključili sa nama;
  • Davanje opštih ili posebnih uputstava o načinima obrade i korišćenju vaših ličnih podataka nakon vaše smrti.
  • Odbijanje, u bilo kom trenutku, primanja bilo kakvih telefonskih poziva u marketinške svrhe;
  • Uskraćivanje dozvole za obradu sopstvenih ličnih podataka (ako se navedena obrada zasniva na vašoj dozvoli) bez uticaja na zakonitost obrade koje se zasniva na vašem ustupljenom odobrenju tj. dozvoli, pre nego što je uskratite;
  • Neslaganje sa obradom u marketinške svrhe; i
  • Dobijanje ili pregled kopije prigodnih mera koje se preduzimaju za prenošenje sopstvenih ličnih podataka u treće zemlje ili njihovo ustupanje internacionalnoj organizaciji.   
 • Saznajte više

  Pored gore navedenih prava, imate pravo prigovora na bilo kakvu obradu vaših ličnih podataka.
  Takođe, imate pravo da podnesete žalbu lokalnom nadzornom telu za zaštitu podataka.

  Da biste ostvarili svoja prava, molimo vas da nas kontaktirate. Napominjemo vam da možemo od vas da tražimo dokaz o identitetu te imamo pravo da naplatimo troškove, ako nam zakon to dopušta, kada se vaš zahtev pokaže neosnovanim ili preteranim. Pokušaćemo da odgovorimo na vaš zahtev u okviru važećih rokova. Napominjemo da možemo od vas da zatražimo dokaz o identitetu te zadržavamo pravo naplate naknade, u zakonskim okvirima, ukoliko je vaš zahtev neosnovan. Na vaš zahtev nastojaćemo da odgovorimo u relevantnom vremenskom okviru.
   
Ovu Izjavu o zaštiti privatnosti možemo izmeniti u bilo kom trenutku kako bismo udovoljili izmenama zakona i/ili naših pravila kada je reč o zaštiti ličnih podataka.

Ukoliko imate pitanja vezano za ovu Izjavu možete nam se obratiti putem obrasca na stranici Kontakt ili našoj Službi za zaštitu ličnih podataka na: szlp@oktal-pharma.sr
Revision date: 14/11/2018 17:59
Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.