Hide search Product line/need search
Matiranje kože

Matiranje kože

Koža Vam se sija? Otkrijte proizvode koji će matirati Vašu kožu.

Stručno mišljenje

Pitanja / Odgovori
  • Kompaktni puderi savršeno odgovaraju za smanjenje sjaja T-zone, a nanose se i nekoliko puta u toku dana ako je potrebno. Takođe, možete koristiti matirajući losion ili kremu pre nanošenja podloge da biste regulisali sjaj kože u toku celog dana.

  • Kao prvo, imajte na umu da Vam samo dermatolog može reći trebaju li Vam određeni proizvodi za lečenje akni i kako ćete ih upotrebljavati.
    U slučaju meštovite kože, specifičan tretman akni može se primeniti (uključujući i medicinski propisane tretmane) samo na T-zoni. Preporučujemo korišćenje dermokozmetičkih proizvoda za bolju toleranciju i lakše prilagođavanje kože.

  • Danas je znatno olakšano prikrivanje lezija korišćenjem posebno prilagođenih nemasnih, neokluzivnih korektivnih pudera. Za mešovitu kožu, odgovarajući puder treba kombinovati sa hidratantnom kremom kako bi se sprečilo isušivanje kože. Hidratantna krema se nanosi nekoliko minuta pre pudera.

  • Uvek se smatralo da proizvodi za zaštitu od sunca imaju gustu, "tešku"  teksturu koja nije pogodna za nanošenje na masna područja lica. U toku toplijeg perioda godine, sunce uzrokuje brže izlučivanje sebuma (loja) kod mešovite kože, zbog toga je važno koristiti zaštitu od sunca. Teksture proizvoda za zaštitu od sunca danas su prilagođene različitim tipovima kože. Sada je lako pronaći proizvode koji su istovremeno efikasni i odgovaraju određenom tipu kože. Dakle, preporučujemo korišćenje proizvoda za zaštitu od sunca za mešovitu kožu.

Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.