Tu smo od prvih dana njenog života.

Beba

Tu smo od prvih dana njenog života.

Ništa nije osetljivije od kože vaše bebe. Još uvek ranjiva, ne može u potpunosti da ispuni svoju prirodnu odbrambenu i zaštitnu ulogu. Zato morate pripaziti na osetljivost bebine kože, kojoj mogu da naškode proizvodi koji izazivaju iritacije, tvrda voda, hladnoća i vetar, trenje suviše grube odeće o kožu...

Naše linije proizvoda Cicalfate, XeraCalm A.D, Cold Cream, Nega za zaštitu od sunca i Termalna izvorska voda odabrane su zbog svog blagog dejstva i visoke podnošljivosti, te imamo rešenje savršeno prilagođeno za svaku od potreba kože vaše bebe – od održavanja higijene do specifičnije nege. Ukratko, sve što vam je potrebno da svojoj bebi pružite mekoću i nežnost kakvu zaslužuje.

BEBA

NEGA BEBINE GUZE I PREOSETLJIVOST

Cicalfate+ obnavljajuća zaštitna krema i sprej za regeneraciju

  • Trenutno umiruje blažu preosetljivost bebine kože 
  • Regeneriše epiderm nakon 48 sati1

Za bebinu kožu sklonu iritacijama i svrabu, tu smo od prvih dana njenog života sa linijom proizvoda Cicalfate+. Ovi proizvodi pomažu u regeneraciji površinskih slojeva epiderma i sprečavaju rast broja bakterija da bi koža bila meka i zdrava. 

Pomoć u oporavku oslabljene kožePodstaknite oporavak kože
NEGA BEBINE GUZE I PREOSETLJIVOST

BEBA

ZAŠTITA OD SUNCA

Intense Protect SPF 50+

  • Izuzetno bezbedna formula za najveću zaštitu 
  • Veoma vodootporna formula za potpuno bezbedno uživanje u letu

Za bebinu kožu, koja je vrlo tanka, izuzetno osetljiva i ranjiva na UV zrake i plavo svetlo: tu smo od prvih dana njenog života zahvaljujući kremi Intense Protect SPF 50+. Naš novi izuzetno delotvoran proizvod za negu garantuje sveobuhvatnu zaštitu od sunca za bezbednost vaše bebe i njene kože. 

Otkrijte idealnu zaštitu za decu
ZAŠTITA OD SUNCA

NEKOLIKO REČI NAŠEG STRUČNJAKA

Bebina koža je mnogo nežnija od naše. Njena zaštitna funkcija još nije optimalna, propustljivost je veća, a pH vrednost kože manje kisela... Zato joj je potrebna prilagođena nega, uz formule visoke podnošljivosti.

Iz istog opsega

TO NIJE SVE...

Otkrijte naše ostale tretmane

Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda

Umiruje - Obnavlja kožnu barijeru

Cold Cream krema

Cold Cream krema

Hrani - Štiti

Tražim proizvod za bebu za

NAŠA STRUČNOST ZA BEBINU DOBROBIT

Koži vaše bebe treba sva vaša pažnja (i mnogo nežnosti)

Uz našu stručnost udruženu sa beskompromisnim fokusom na bezbednost i delotvornost, Dermatološke laboratorije Avène uvek su uz vas da brinu o osetljivoj koži vaših mališana (kao i odraslih!).

Tanja, propusnija, nežnija i ranjivija: zato bebina koža zahteva još više pažnje. Stoga smo proizveli umirujuće proizvode za negu posebno prilagođene bebinoj osetljivoj koži u skladu sa farmaceutskim standardima.

Bogati Avène termalnom izvorskom vodom i njenim jedinstvenim svojstvima, naši proizvodi:

  • imaju formulu koja sadrži minimalan broj sastojaka;
  • odabrani su zbog svog blagog dejstva i visoke podnošljivosti;
  • ne sadrže alkohol ni parabene;
  • i ispitani su pod kontrolom pedijatara i dermatologa.

Uz garanciju da koristimo samo bezbedne i zdrave formule, sve što vi treba da uradite jeste da razmazite svoju bebu. Mi se staramo o svemu ostalom što bebinoj koži donosi zdravlje i osećaj prijatnosti, od prvih dana njenog života. .

 

av_bebe_page-gamme 2

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate li pitanje ili nedoumicu? Uvek smo tu za vas

Važno je znati da je bebina koža mnogo nežnija od naše:
Različiti slojevi kože su tanji: zaštitna funkcija kože još nije optimalna.
Propustljivost kože je veća i zato beba često ima problema sa suvom kožom.
Kiselost (pH) kože je manja, pa koža može da bude sklona iritacijama.
Proizvodnja melanina je vrlo niska, što kožu čini veoma osetljivom na UV zrake.

Naši proizvodi Avène termalna izvorska voda, Cicalfate, XeraCalm A.D, Intense Protect SPF 50+ i Cold Cream testirani su pod kontrolom pedijatara i dermatologa i savršeno su prilagođeni specifičnim potrebama bebine kože.
Ovi proizvodi sadrže minimalan broj sastojaka radi izrazito nežnog delovanja i savršene podnošljivosti. Njihove formule garantovano ne sadrže alkohol, boje, parabene, a zasnovane su na jedinstvenim svojstvima najprirodnijeg sastojka: Avène termalne izvorske vode.

U slučaju crvenila pelenske regije, operite bebinu guzu blagim proizvodom sa fiziološkim pH kao što je XeraCalm A.D relipidirajuće ulje zapranje, a potom je temeljno osušite.
Zatim upotrebite malo Avène termalne izvorske vode za još jače umirujuće dejstvo.
Na kraju nanesite Cicalfate+ obnavljajuću zaštitnu kremu da umirite nadraženu kožu i podstaknete njenu regeneraciju. U slučaju crvenila kože podložne maceraciji, odaberite Cicalfate+ obnavljajući sprej.
Ako ste u nedoumici, posavetujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom.

¹ Ispitivanje podnošljivosti i efikasnosti pod kontrolom dermatologa, pedijatara i ginekologa kod 248 ispitanika sa površinskim iritacijama kože, 2 primene dnevno tokom 21 dana.

Back to top