Anti-age nega

Anti-aging ritual za izražene bore, gubitak čvrstine

Nadmudriti vreme i biti čvrst, zahvaljujući našem kontinuiranom programu nege kože. Pobediti bore, gubitak čvrstoće i sjaja.
Anti-aging ritual za izražene bore, gubitak čvrstine
Nadmudriti vreme i biti čvrst, zahvaljujući našem kontinuiranom programu nege kože. Pobediti bore, gubitak čvrstoće i sjaja.

Vaš program nege

 • 1
  Avène Blago mlijeko za čišćenje kože i uklanjanje šminke
  ČIŠĆENJE & UKLANJANJE ŠMINKE

  UJUTRU I UVEČE: Ne zaboravite ukloniti Vašu šminku! Bez obzira da li koristite šminku ili ne, temeljno čišćenje trebalo bi da bude prvi korak u svakoj kozmetičkoj rutini, da bi se sačuvali sjaj i zdravlje kože i sprečila pojava disbalansa. Ako imate osetljivu kožu, koristite BLAGO MLEKO ZA ČIŠĆENJE. Stavite malu količinu mleka na blaznicu i uklonite nečistoće sa Vašeg lica (ne zaboravite na vrat!).
   

  Savet: Ako želite da budete nežniji, nanesite mleko laganom masažom koristeći vrhove prstiju.
  Otkrijte ovu negu
 • 2
  Avène Blagi zaštitni losion
  DODATNO ČIŠĆENJE

  Dovršite čišćenje BLAGIM LOSIONOM. Protresite bočicu pre upotrebe da biste ujednačili suspenziju ovog dvofaznog losiona.
  Nanesite losion na blaznicu pa očistite lice i vrat.
  Otkrijte ovu negu
 • 3
  physiolift-dan-emulzija-za-zagladivanje
  HIDRATACIJA

  UJUTRU:  Za svež izgled zrele kože ujutru nanesite na lice, vrat i dekolte PHYSIOLIFT DAN EMULZIJU ZA ZAGLAĐIVANJE ukoliko imate normalnu do mešovitu kožu ili  PHYSIOLIFT DAN KREMU ZA ZAGLAĐIVANJE ukoliko imate suvu do vrlo suvu kožu.
  Otkrijte ovu negu
 • 4
  physiolift-noc-nocni-_balzam-za-zagladivanje-i-obnavljanje
  REGENERACIJA

  UVEČE: Za zaglađenu i obnovljenu kožu nakon jutarnjeg buđenja, nanesite uveče PHYSIOLIFT NOĆ NOĆNI BALZAM ZA ZAGLAĐIVANJE I OBNOVU na lice, vrat i dekolte.
   
  Naš savet: Noć je vreme kada se naša koža obnavlja, pa je vrlo važna primena anti-age proizvoda za negu u večernjim satima kako bi efikasno sprečili starenje kože.
  Otkrijte ovu negu
 • 5
  physiolift-oci-krema
  PODRUČJE OKO OČIJU

  Ne zaboravite na područje naročito nežne i osetljive kože oko očiju! Prstima nanesite PHYSIOLIFT OČI KREMU na bore oko očiju, kao i na gornji i donji kapak, tapkajući razmažite prema spoljnoj ivici oka.
   
  Naš savet : Za pojačano delovanje i dubinsku masažu, kožu koju masirate držite između palca i srednjeg prsta i nežno masirajte tapkajući s prstom druge ruke.
  Otkrijte ovu negu
 • 6
  physiolift-ciljani-tretman
  POPUNJAVANJE DUBOKIH BORA I BRAZDI

  Nanesen, zahvaljujući visoko preciznom aplikatoru, PHYSIOLIFT CILJANI TRETMAN omogućuje korekciju bora i brazda na koži. Lagane i providne teksture savršeno se veže i upija, a zatim otpušta aktivne sastojke i  prodire u kožu tokom cele noći.  S jednim klikom, ciljano ispunite izražene bore i brazde, a zatim lagano tapkajući umasirajte proizvod u kožu.
  Otkrijte ovu negu
Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.