Termalni sajt

Avène, termalna voda

Avène, termalna voda

Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena efikasnost: umirujuće, antiiritativno i protivupalno delovanje i na najosetljivijoj koži.

Najčistiji dar prirode

Avène termalna voda izvire iz zemlje u količini od 70.000 litara na sat. Sistem proizvodnje spreja jedinstven je u svetu.

Dokazana efikasnost

Avène termalna voda koristi se i u Avéne dermatološkom hidroterapijskom centru u lečenju isključivo dermatoloških obolenja.​​​​​​​

Avéne termalna voda  posle 40 godina putovanja kroz podzemlje izvire bistra i bakteriološki čista i preko sistema cevi direktno spojenih sa izvorom dalje "putuje" u punionicu, gde se u sterilnim uslovima puni u sprejeve.

Jedinstven i stalan sastav:
- Nizak udeo minerala: 266 mg/L.
- Kalcijum/magnezijum bikarbonati preovladavaju u sastavu (odnos Ca/Mg = 2).
- Bogata silikatima: 10,6 mg/L.
- Vrlo bogata elementima u tragovima (B, Zn, Cu, Se...).
- Neutralne pH vrednosti: 7,5.

Pažljivo odabrani sastojci
Dermatološke laboratorijie Avène stvorile su od pažljivo odabranih sastojaka, uz strogo poštovanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i negu za kože sa posebnim potrebama.
 
2010: Avène Tolérance Extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uslovima po standardima proizvodnje injekcionih lekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uslovima i zaštitu sterilnosti u toku korišćenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakovanju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.

D.E.F.I sistem zatvaranja proizvoda
D.E.F.I je poseban patentirani sistem zatvaranja koji štiti proizvod od kontaminacije u toku korišćenja i čuva sterilnost proizvoda. D.E.F.I sistem zatvaranja se sastoji od 5 delova koji ne dozvoljavaju ulazak vazduha u tubu i na taj način spečavaju retrokontaminaciju. Takođe, kod ovog zatvarača ne postoji „mrtvi" volumen proizvoda u samom zatvaraču koji bi se mogao kontaminirati.

Avène termalna voda je u poslednjih 30 godina proučavana kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje su sprovele Avène dermatološke laboratorije, deo grupe Pierre Fabre Laboratories.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.