Termalni sajt

Avène, termalna voda
Avène, termalna voda
Najčistiji dar prirode
Avène termalna voda izvire iz zemlje u količini od 70.000 litara na sat. Sistem proizvodnje spreja jedinstven je u svetu. Avéne termalna voda  posle 40 godina putovanja kroz podzemlje izvire bistra i bakteriološki čista i preko sistema cevi direktno spojenih sa izvorom dalje "putuje" u punionicu, gde se u sterilnim uslovima puni u sprejeve. Avène termalna voda koristi se i u Avéne dermatološkom hidroterapijskom centru u lečenju isključivo dermatoloških obolenja.

Dokazana efikasnost
Avène termalna voda je u poslednjih 30 godina proučavana kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje su sprovele Avène dermatološke laboratorije, deo grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena efikasnost: umirujuće, antiiritativno i protivupalno delovanje i na najosjetljivijoj koži.

Jedinstven i stalan sastav:
- Nizak udeo minerala: 266 mg/L.
- Kalcijum/magnezijum bikarbonati preovladavaju u sastavu (odnos Ca/Mg = 2).
- Bogata silikatima: 10,6 mg/L.
- Vrlo bogata elementima u tragovima (B, Zn, Cu, Se...).
- Neutralne pH vrednosti: 7,5.

Pažljivo odabrani sastojci
Dermatološke laboratorijie Avène stvorile su od pažljivo odabranih sastojaka, uz strogo poštovanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i negu za kože sa posebnim potrebama.
2010: Avène Tolérance Extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uslovima po standardima proizvodnje injekcionih lekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uslovima i zaštitu sterilnosti u toku korišćenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakovanju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.

D.E.F.I sistem zatvaranja proizvoda
D.E.F.I je poseban patentirani sistem zatvaranja koji štiti proizvod od kontaminacije u toku korišćenja i čuva sterilnost proizvoda. D.E.F.I sistem zatvaranja se sastoji od 5 delova koji ne dozvoljavaju ulazak vazduha u tubu i na taj način spečavaju retrokontaminaciju. Takođe, kod ovog zatvarača ne postoji „mrtvi" volumen proizvoda u samom zatvaraču koji bi se mogao kontaminirati.
Pošaljite putem email-a
  • Prersonalizovani saveti za negu kože
  • Specijalne ponude i takmičenja
  • Recenzije Vaših omiljenih proizvoda

Svaka koža ima drugačije potrebe,
pronađite svoju idealnu Eau Thermale Avène rutinu.

Start now
  • Preporuke proizvoda za rešavanje problema Vaše kože
  • Pristup Vašim omiljenim proizvodima i recenzijama
  • Arhiva kupljenih proizvoda za nagradu Vašoj lojalnosti
Postanite član

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog