Doživite dugotrajnu hidrataciju.

Hydrance

Doživite dugotrajnu hidrataciju.

Usled svakodnevnog izlaganja spoljašnjim faktorima (sportovi, javni prevoz, zagađenje, ekrani itd.), naša koža postaje dehidrirana. Rezultat? Javlja se osećaj zatezanja, koža gubi sjaj i deluje umorno svakog jutra.

Istovremeno uslov i znak dobrog zdravlja, hidratacija predstavlja osnovni svakodnevni korak koji garantuje blistavost, svežinu i osećaj prijatnosti.

Naša stručna i sveobuhvatna linija Hydrance, pored senzualnog osećaja na koži, pruža dugotrajnu hidrataciju svim tipovima dehidrirane osetljive kože.

HYDRANCE

STANDARD

Hydrance Aqua-Gel

  • Intenzivna i dugotrajna hidratacija
  • Inovativna hidratantna gel-tekstura

Ovaj „all-in-one” proizvod koji hidrira, umiruje i detoksikuje pružiće vašoj koži svu potrebnu hidrataciju i osećaj svežine. U jednom nanošenju, može se prilagoditi svakoj želji i ritmu života: dnevna nega, noćna maska ili područje oko očiju. Šta obećava? Da tenu vrati svežinu i da kožu hidrira do 24 sata1.

Intenzivna hidratacija kože
STANDARD
KLINIČKI DOKAZANA EFIKASNOST

Moj proizvod za negu kože, moj heroj!

3 dejstvaHidrira, umiruje i detoksikuje
24hneprekidne hidratacije¹
97%Veoma osvežavajuća tekstura²

HYDRANCE

HIDRATANTNA NEGA KOJA PRUŽA VIŠESTRUKU ZAŠTITU

Hidratantna krema i emulzija SPF 30

  • Hidratantni štit koji pruža višestruku zaštitu
  • Teksture koje donose zadovoljstvo i osećaj prijatnosti

Ova dva proizvoda za kompletnu svakodnevnu negu udružuju prednosti dugotrajne hidratacije sa SPF 30 zaštitom od sunca i antioksidativnom zaštitom. Štiti kožu od štetnog uticaja sunca tokom cele godine (čak i zimi) i čuva njenu lepotu!

Otkrijte Hidrirajuću kremu SPF 30Otkrijte Hidrirajuću emulziju SPF 30
HIDRATANTNA NEGA KOJA PRUŽA VIŠESTRUKU ZAŠTITU

ISPITANO I ODOBRENO

Tonirana BB krema koja se veoma lako nanosi i ne ostavlja tragove. Veoma je prijatna tokom celog dana. Toplo je preporučujem.

Delfin, 18 godina2. 5. 2020.

Neiscrpni izvor hidratacije

Patentirani kompleks visokog kvaliteta: Cohederm™

. Koža se sastoji od 70% vode, tako da joj je potrebna da bi ostala lepa i da bi se odbranila od štetnih faktora sa kojima se svakodnevno suočava.

Patentirani kompleks aktivnih sastojaka Cohederm™ nalazi se u svim proizvodima Hydrance linije i deluje na stres kože izazvan dehidracijom. Nakon kontakta sa kožom i pod pritiskom nanošenja proizvoda, kombinacija aktivnih sastojaka se razlaže i oslobađa ovaj kompleks i Avène termalnu izvorsku vodu. Zajedno prodiru kroz površinske slojeve epiderma, te koži daju punoću i dugotrajno je umiruju. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

U ponudi su dve teksture Hydrance hidratantnih proizvoda, ali koju izabrati? Bilo da imate masnu, suvu ili normalnu kožu, morate je hidrirati, ali koristeći odgovarajuću teksturu i količinu vode da bi se sprečio neželjeni sjaj ili osećaj zatezanja. Svaka ima svoje prednosti, pa nemojte opet da se pređete! Otkrijte proizvod za negu koji odgovara vašoj koži...

 

Krema

Za hranljivo dejstvo na suvu do vrlo suvu osetljivu kožu, preporučujemo Bogatu hidratantnu kremu, bogate, kremaste teksture, koja kožu dubinski hrani, hidrira i pruža osećaj prijatnosti.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulzija

Ako imate normalnu do mešovitu osetljivu kožu, izaberite Laganu hidratantnu emulziju za prijatan osećaj i hidrataciju bez lepljivog sloja. Njena tajna? Prozračna tekstura koja se stapa sa kožom, za hidrataciju uz osećaj lakoće.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate li pitanje ili nedoumicu? Uvek smo tu za vas

Dehidracija je povezana sa slabljenjem zaštitne funkcije kože. Uzroci: hormonske promene, hladnoća, vetar, pušenje itd. Kako ne biste oštetili zaštitni sloj kože, važno je da higijenu nežno održavate: koristite proizvode za umivanje bez sapuna, izbegavajte vrelu vodu i ne trljajte kožu suviše snažno. Koristite hidratantni proizvod za svoj tip kože svakog jutra, hidratantnu noćnu masku za intenzivniju hidrataciju tokom noći i hidratantni serum prilikom svake smene godišnjih doba.

Osnova vaše rutine biće ista tokom cele godine: nežno čišćenje kože ujutru i uveče, uz naknadno prskanje Avène termalnom izvorskom vodom; ujutru hidratantna krema; uveče hidratantno sredstvo, preparat protiv nepravilnosti ili znakova starenja... Pored toga, jednom ili dvaput nedeljno uradite blagi piling i stavite hidratantnu masku.
Prilagodite svoju rutinu smeni godišnjih doba: dodajte hidratantni serum i zamenite svoju dnevnu kremu hidratantnim proizvodom sa SPF 50 kada je vreme lepo.

Preporučujemo proizvod za negu lica kao što je Aqua-Gel, koji može da se koristi kao dnevno i noćno hidratantno sredstvo, kao krema za područje oko očiju i kao maska. I ne zaboravite na micelarni losion, termalnu izvorsku vodu i BB kremu da izgledate dobro dok se štitite od sunca.

¹ Kinetika indeksa hidratacije 24 sata nakon jedne primene. 22 ispitanika. ² % zadovoljnih korisnika, korisnički test kod 90 ispitanika starosne dobi od 18 do 60 godina (prosečno 43 godina starosti), 21 dan upotrebe.

Back to top