Dermatološka nega koja nudi optimalnu podnošljivost svim tipovima kože sklone alergijama.

Tolérance

Dermatološka nega koja nudi optimalnu podnošljivost svim tipovima kože sklone alergijama.

Svakodnevni život reaktivne kože pun je iznenađenja: reaguje na sve, čak i na stvari koje je teško predvideti. Može se uočiti nekoliko tipova osetljivosti kože: slučajevi veoma slabe podnošljivosti, u kojima se preosetljivost doživljava kao veliki problem. Ali i umereniji slučajevi, gde osetljivost kože jednostavno traži negu radi dodatne hidratacije, prijatnijeg osećaja i bezbednosti.

Na sreću, postoje rešenja za negu vaše kože koja će vam doneti malo mira!

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatološka linija proizvoda koja kontroliše reaktivnost preosetljive, netolerantne i alergijama sklone kože.

Neke žene imaju preosetljivu kožu: na sve reaguje... sve vreme! Ove nepredvidive reakcije kože zaista otežavaju svakodnevni život.

Peckanje, crvenilo, zatezanje: to su manifestacijeosećaja nelagodnosti izazvanog nadražajima na koje koža ne bi trebalo da reaguje. To se zove preosetljivost kože. A kako da predvidimo reakcije kojih ne bi trebalo da bude? 

Dermatološke laboratorije Avène su proizvele Tolérance CONTROL, liniju koja sadrži dva nova izuzetno inovativna proizvoda za negu, koja trenutno umiruju kožu i dugoročno smanjuju njenu osetljivost.

Spremni ste da više ne dopuštate koži da reaguje?

TOLÉRANCE CONTROL

STANDARD

Umirujuća krema za oporavak kože

  • Dugoročno umiruje i smanjuje osetljivost kože
  • Intenzivno hidrira i obnavlja kožnu barijeru
  • 98% prirodno

Da li vam je koža preosetljiva? Reaguje li u svakoj prilici?

Tolérance Control krema trenutno umiruje osećaj peckanja, zatezanja i žarenja. Formula visoke podnošljivosti, testirana na koži sklonoj alergijama, garantovano ne sadrži mirise ni konzervanse. Savršeni svakodnevni saveznik u kontroli nepredvidivih kožnih reakcija!

 

Umirenje kože

STANDARD
KLINIČKI DOKAZANA EFIKASNOST

Moj proizvod za negu kože, moj heroj!

30 sekundi¹Vreme potrebno za umirenje kože
-90%²peckanje
-70%²osetljivost kože

TOLÉRANCE CONTROL

ČIŠĆENJE UZ MAKSIMALNO POŠTOVANJE NAJOSETLJIVIJE KOŽE

Losion za umivanje

  • Uklanja nečistoće i šminku u jednom koraku, bez ispiranja
  • Ne izaziva iritacije, bez mirisa
  • 99% prirodno

Veoma meka tekstura ovog losiona se stapa sa kožom. Uz visoku koncentraciju Avène termalne izvorske vode, nežno čisti kožu i poštuje njenu zaštitnu barijeru, te se osećaj zatezanja i iritacije ne javljaju.

 

Čišćenje kože

ČIŠĆENJE UZ MAKSIMALNO POŠTOVANJE NAJOSETLJIVIJE KOŽE
Iz istog opsega

TO NIJE SVE…

Otkrijte naše ostale proizvode za negu

Novo
Tolérance Control balzam

Tolérance Control balzam

Hidrira - Umiruje - Jača kožnu barijeru

Novo
Tolérance Control krema

Tolérance Control krema

Hidrira - Umiruje - Jača kožnu barijeru

Dermatološka inovacija

Aktivni sastojak posebno prilagođen preosetljivoj koži: D-SENSINOSE™

Dermatološke laboratorije Avène su napravile novi naučni iskorak razvojem biotehnološkog aktivnog sastojka treće generacije, dobijenog iz jedinstvene mikrobiote (biološkog nasleđa) Avène termalne izvorske vode: D-Sensinose™.

Prvi ultra umirujući postbiotički aktivni sastojak koji može da deluje direktno na senzorne neurone prisutne u koži u cilju kontrole njene preosetljivosti.

 

Nova „pametna” formula

 

Naše Skin Affinity formule savršeno oponašaju prirodan sastav kože i podstiču delovanje u samom srcu epiderma. Svaki sastojak ciljano deluje, u pravoj dozi i na pravom mestu. Ove formule „sledeće generacije” pružaju intenzivnu hidrataciju i dugoročno obnavljaju kožnu barijeru.

av_tolerance_natsuko_359-1x1 577x577

Tolérance EXTRÊME

Visokopodnošljiva linija proizvoda za hidrataciju osetljive kože – jednostavno rečeno.

Previše obećanja, suviše sastojaka? 

U našim hidratantnim proizvodima zaista nema šta da se krije.

Bez nerealnih obećanja i suvišnih sastojaka, bez konzervanasa i mirisa: samo 7 sastojaka neophodnih za hidrataciju i zaštitu osetljive kože. Ništa više!

Garantujemo da vam se neće zavrteti u glavi kada pročitate sastav proizvoda. Tolérance EXTRÊME vašu kožu neguje, ali ne opterećuje. Spremni za povratak osnovama? 

 

 

TOLÉRANCE EXTRÊME

STANDARD

Krema

  • Intenzivno hidrira
  • 0% konzervansa i mirisa

Da li je vaša osetljiva koža dehidrirana? Tolérance EXTRÊME krema je usmerena na ono najvažnije – hidrataciju – sa 7 sastojaka koji su vašoj koži neophodni. Ni manje, ni više. Visokopodnošljiva formula bez konzervanasa jednostavno poštuje mikrobiom kože.

 

Hidratacija kože
STANDARD
av_tolerance-page gamme 477*402

STERILE COSMETICS®

Garancija efikasnosti i bezbednosti

Da bi osetljivoj koži pružile svu potrebnu zaštitu, Pierre Fabre laboratorije su unele revoluciju u dermokozmetiku osmislivši jedinstveni proizvodni proces: Sterile Cosmetics®. Zahvaljujući ovom tehnološkom dostignuću, konzervansiviše nisu potrebni. Minimalan broj sastojaka, sterilizacija proizvoda tokom celog procesa proizvodnje i savršeno hermetički zatvorena ambalaža zaslužni su za čistoću, bezbednost i efikasnost proizvoda.

Linije Tolérance CONTROL i Tolérance EXTRÊME zasnovane su na ovoj inovativnoj tehnologiji i garantuju najviši nivo bezbednosti i podnošljivosti tako potreban osetljivoj koži!

OTKRIJTE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate li pitanje ili nedoumicu? Uvek smo tu za vas

Kod preosetljive kože se periodično javlja nelagodan osećaj poput peckanja, zatezanja ili žarenja. Neki ljudi čak kažu da ih koža „boli”. Premda se ovakve pojave ne vide golim okom, mogu otežati svakodnevni život.
Ako vam se na koži javi neprijatan osećaj iz nepoznatog razloga, osećaj žarenja nakon tuširanja ili pak zatezanja pri temperaturnim promenama, onda verovatno imate preosetljivu kožu.

Važno je da kožu svakodnevno negujete odgovarajućim kozmetičkim proizvodima. Odlučite se za blage visokopodnošljive proizvode bez supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergije, a poželjno je da ne sadrže mirise ni konzervanse.
Za uklanjanje nečistoća i šminke, bolje je koristiti formule koje se ne ispiraju da bi se sprečilo isušivanje kože usled delovanja vode iz slavine, koja je ponekad tvrda. Takođe vas savetujemo da birate teksture koje možete direktno naneti vrhovima prstiju da biste izbegli trenje izazvano blaznicom.

Kao što znamo, neki tipovi kože ništa ne mogu da podnesu. Zahvaljujući tehnologiji Sterile Cosmetics®, naše formule ne sadrže nijedan tip konzervansa.
Svi naši Tolérance proizvodi su bez parfema i izrađuju se u sterilnom okruženju. Njihova savršeno hermetički zatvorena ambalaža čuva njihovu postojanost i štiti ih od rizika od kontaminacije nakon otvaranja. Sadrže samo sastojke potrebne za njihovo efikasno dejstvo, pažljivo odabrane da garantuju optimalnu podnošljivost i najosetljivijoj koži.

1 Zadovoljstvo korisnika, 25 ispitanika, 3 meseca, 2 primene dnevno. 2 Skala osetljivosti: procena kliničkih i funkcionalnih znakova nadraženosti kože, 25 ispitanika. Rezultati neposredno nakon nanošenja Tolérance Control kreme. 3 Kinetika indeksa hidratacije, 26 ispitanika

*U vezi sa suvom kožom.

Back to top