Odlična zaštita za hladno vreme.

Cold Cream

Odlična zaštita za hladno vreme.

Koža ruku, kao i usana, prirodno ima manje zaštitnih lipida.
Zimi su ovi delovi tela neprestano izloženi hladnoći i vetru, što ih čini još ranjivijim. Stoga zahtevaju posebnu negu da zimu prebrode bez gubitka osećaja prijatnosti i mekoće.

Da bi im pružile svu potrebnu negu, Dermatološke laboratorije Avène su udahnule novi život tradicionalnoj Cold Cream formuli, koju odlikuju hranljiva, zaštitna i omekšavajuća svojstva, zamenivši ružinu vodicu Avène termalnom izvorskom vodom, koja dokazano umiruje kožu i deluje protiv iritacija. Cold Cream je time prilagođen osetljivoj koži i ponuđeno je sveobuhvatno rešenje (i linija proizvoda).

COLD CREAM

EFIKASNO REŠENJE ZA OŠTEĆENE USNE

Hranljivi balzam za usne

  • Trenutno hrani i umiruje suve i vrlo suve usne
  • Malo pakovanje, moćno dejstvo

Nežne, preosetljive... Sa dolaskom hladnog vremena naše usne polažu najteži test.

Avène Cold Cream: kombinacija sastojaka iz evropske farmakopeje umiruje, hrani i štiti suve i vrlo suve usne, donoseći im olakšanje i osećaj prijatnosti čak i u najizazovnijim vremenskim uslovima. Uz ovaj proizvod, vašim usnama nikada neće biti hladno.

EFIKASNO REŠENJE ZA OŠTEĆENE USNE
DOKAZANA EFIKASNOST

Moj proizvod za negu kože, moj heroj!

6 h¹hidratacije
94%²Glatka tekstura
97%²Meke i hidrirane usne

COLD CREAM

PRIJATAN KORAK ZA ZAŠTITU USANA

Intenzivno hranljivi balzam za usne

  • Hrani i štiti usne dok ih čini lepšim
  • Čuva lepotu i blistavost nežne i oslabljene kože

Kremast, umirujući, topi se... Intenzivno hranljivi balzam za usne predstavlja vrhunsku negu koja oblaže vaše usne donoseći im jedan sasvim novi osećaj prijatnosti i diskretan sjaj! Ovaj proizvod takođe izaziva pravu zavisnost zahvaljujući svojoj bogatoj teksturi koja se stapa s usnama, prijatnom mirisu i jednostavnom putnom pakovanju u vidu teglice.

PRIJATAN KORAK ZA ZAŠTITU USANA

COLD CREAM

UMIRUJUĆE REŠENJE ZA SUVE RUKE KOJE ŠTITI OD HLADNOĆE

Koncentrat za ruke

  • Dugotrajna hidratacija
  • Nemasna tekstura koju koža brzo upija

Bogat hidratantnim aktivnim sastojcima, Koncentrat za ruke vraća elastičnost i osećaj prijatnosti koži suvih ruku i štiti je od spoljašnjih agresivnih faktora. Budući da sadrži Avène Cold Cream u visokoj koncentraciji, ova hranljiva krema za ruke prijatne teksture i blagog mirisa ruke čini mekim bez masnog traga ili lepljivog efekta. Savršeno za navlačenje zimskih rukavica odmah po nanošenju!

Dubinski nahranite kožu
UMIRUJUĆE REŠENJE ZA SUVE RUKE KOJE ŠTITI OD HLADNOĆE

ISPITANO I ODOBRENO

Obožavam je! Moja majka ju je koristila i još je koristi. Ona mi je i rekla za nju. Ova krema je savršena jer mi se zimi ruke vrlo brzo isuše i postanu bolne. Preporučujem je osobama koje imaju suvu kožu kao ja i/ili jednostavno žele da uživaju u njenom mirisu i mekoći.

Elodi, 27 godina11. 10. 2017.

Tražim Cold Cream proizvod za

SVEOBUHVATNO REŠENJE ZA SVAKI IZAZOV

Legendarna formula neprevaziđene efikasnosti

Korišćena vekovima, formula čija je osnova Cold Cream pouzdan je izbor za suvu kožu. Njena tajna? Čuva hidrolipidni sloj kože (njen zaštitni štit) zahvaljujući mešavini koja je kreirana u II veku, a sastoji se od pčelinjeg voska, ulja slatkog badema, ružine vodice i natrijum-borata. Premda sastav može da se razlikuje, uvek je cilj zaštita kože korišćenjem najhranljivijih sastojaka iz prirode koji pružaju najveću zaštitu.

Naše Laboratorije su modernizovale ovaj proizvod za negu kako bi ga prilagodile i najosetljivijoj koži, zahvaljujući prirodnoj formuli koja udružuje mineralna ulja i pčelinji vosak radi jačanja kožne barijere i, naravno, Avène termalnu izvorsku vodu, koja kožu umiruje i čini mekom.

U celoj liniji proizvoda, Avène Cold Cream na taj način obezbeđuje sveobuhvatnu, veoma hranljivu zaštitu za usne, ruke i suvu kožu. Ispitana u uslovima ekstremne hladnoće (do -25 °C), linija proizvoda Cold Cream odoleva najnižim temperaturama i hrani kožu pružajući joj osećaj prijatnosti u najekstremnijim uslovima.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate li pitanje ili nedoumicu? Uvek smo tu za vas

Cold Cream može da koristi cela porodica: odojčad, deca i odrasli. Zahvaljujući bogatom sadržaju belog pčelinjeg voska, ovaj proizvod za negu štiti bebinu kožu od spoljašnjih agresivnih faktora i pruža trenutan osećaj prijatnosti.
Cold Cream hranljivi balzam za usne je idealan za zaštitu usana od spoljašnjih agresivnih faktora kod dece uzrasta od 2 godine i više.

Tradicionalna formula je modernizovana, te osim što dubinski hrani kožu, nudi i fenomenalan senzualan osećaj na koži. Zahvaljujući našem stručnom poznavanju izrade formula, nudimo hranljive proizvode bez lepljivog efekta koji su savršeno prilagođeni za svakodnevnu upotrebu.

Da, Cold Cream proizvodi za negu usana poslužiće kao hidratantna i zaštitna osnova. Usne će vam postati mekše, osećaj na njima prijatniji i biće spremne za nanošenje ruža, koji će još više naglasiti njihovu lepotu!

¹ Indeks hidratacije meren korneometrijom. Jedna primena. ² % zadovoljnih korisnika, procenjeno od strane 65 ispitanika. Najmanje dve primene dnevno tokom 21 dana.

Back to top