Hide search Product line/need search
Cleanance

Linija proizvoda Cleanance

Dermokozmetički proizvodi za higijenu i negu masne kože sklone nastanku akni. Oni smanjuju izlu;ivanje masnoće, smiruju iritaciju ili ublažavaju negativne efekte anti-akne terapije na koži.

Stručno mišljenje

Pitanja / Odgovori
  • Akne ne uzrokuje neka određena vrsta hrane; naravno, uvek treba sve jesti umereno; treba usvojiti dobre prehrambene navike koje su dobre za Vašu kožu i zdravlje uopšteno.

  • Sunce može biti varljivo. Kada ste na suncu, bubuljice i akne se isušuju, a miteseri su skriveni ispod vaše preplanulosti. Međutim, posle godišnjeg odmora mogu izbiti akne. Novonastali ožiljci od akni izloženi suncu mogu ostaviti ružne i dugotrajne tamne fleke. Kako bi izbegli ove probleme, ne izlažite se suncu predugo i koristite kvalitetne proizvode za zaštitu od sunca.
    Ako ste u toku lečenja akni, upitajte svoga dermatologa za savet pre odlaska na odmor, s obzirom da primena nekih proizvoda i lekova onemogućuje izlaganje suncu.

  • Ovi ožiljci su vidljivi znakovi koje su ostavile akne.
    Nakon nestanka akni, proverite sa Vašim dermatologom  mogućnosti ublaživanja i/ili uklanjanja ožiljaka (piling, laser...).

  • Svakodnevna higijena je obavezna, ali nemojte biti prerevnosni što se tiče čišćenja. Grubo čišćenje samo će još više iziritirati Vašu kožu. Koristite sindete ili gelove za umivanje bez sapuna. Za skidanje šminke, koristite blago sredstvo za čišćenje i to obavezno svaki dan.

  • Da, ali samo proverene i ovom tipu kože posebno prilagođene proizvode. Najmanje što možete učiniti jeste da izaberete nekomedogene proizvode. Za prikrivanje manjih ožiljaka, Avène dermatološke laboratorije osmislile su kompletnu liniju efikasnih i neškodljivih proizvoda za prikrivanje - medicinsku korektivnu kozmetiku Couvrance.

Vaša koža i Avène

Sve teksture
Dermatološke laboratorije Avène: stručnjaci za negu lica!

Naši proizvodi za negu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Poznata po  svom umirujućem, antiiritativnom i omekšavajućem dejstvu, Avène termalna izvorska voda je prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njeno jedinstveno delovanje čini je idealnom za negu osetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 naučnih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i uliva čistoću, kvalitet i dermatološku efikasnost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osetljive kože.

Mi ih neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvaliteta i predano sledimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u apotekama i specijalizovanim prodavnicama.
Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.