Hide search Product line/need search
Antirougeurs

Linija proizvoda Antirougeurs

Dermokozmetički proizvodi koji sprečavaju nastanak ili smanjuju već postojeće crvenilo kože, a primenjuju se kod lokalizovanog, prolaznog ili trajnog crvenila.

Stručno mišljenje

Pitanja / Odgovori
 • Osetljivost vazoreaktivne kože zahteva posebno prilagođene proizvode za higijenu i negu. Za kožu sklonu crvenilu potrebni su proizvodi koji sadrže precizno odabrane aktivne sastojke sa teksturom prilagođenom različitim tipovima kože. Dnevnu kremu treba prilagoditi godišnjem dobu: za vreme hladnih dana koristi se krema bogatije teksture, a za vreme leta treba koristiti kremu laganije teksture. Takođe, ujutru je kožu potrebno smiriti i zaštititi od agresivnih klimatskih uticaja i sunca. U slučaju uporne pojave crvenila, nanesite koncentrovani proizvod za negu kože ujutru ili uveče da biste poboljšali mikrocirkulaciju. Ako osetite žarenje, nanesite umirujuću masku za oporavak kože.
  Ako crvenilo kože poprimi ozbiljne razmere, konsultujte lekara.

 • Preporučuje se da pre nanošenja kreme lice poprskate malom količinom Avène termalne izvorske vode da biste iskoristili njeno umirujuće i dekongestivno dejstvo.

 • Trebali biste uvek koristiti proizvode za zaštitu od sunca sa vrlo visokim i visokim zaštitnim faktorom. Linija Avène Sun savršeno je prilagođena Vašim potrebama:
  • U slučaju prolaznog crvenila Avène Sun narandžasta linija sadrži proizvode koji se mogu prilagoditi Vašem tipu kože: kreme za lice (transparentne ili tonirane) za suvu kožu ili emulzija ako imate mešovitu ili masnu kožu.
  Takođe je dostupan stik za osetljiva područja, a nikako nemojte izlaziti iz kuće bez Réflexe Solaire.
  • U slučaju trajnog crvenila, koristite proizvode iz Avène Mineralne linije SPF 50+ (bez mirisa i hemijskih filtera), prilagođene netolerantnoj i oštećenoj koži. Na izbor imate tonirani puder (2 nijanse) i kremu.

Vaša koža i Avène

Sve teksture
Antirougerus nega za kožu sklonu crvenilu je broj 1 u Evropi**IQVIA – Pharmatrend International – tržište proizvoda za kožu sklonu crvenilu u apotekama u Nemačkoj, Austriji, Belgiji, Španiji, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Slovačkoj, Švajcarskoj, Češkoj Republici – 2019. godina – u količini i u vrednosti

Dermatološke laboratorije Avène: stručnjaci za negu lica!

Naši proizvodi za negu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Zahvaljujući svom umirujućem, antiiritacijskom i omekšavajućem dejstvu, Avène termalna izvorska voda je prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u osnovi svih naših proizvoda.  Njeno jedinstveno delovanje čini je idealnom za negu osetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 naučnih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i uliva čistoću, kvalitet i dermatološku efikasnost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osetljive kože.
Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvaliteta i predano sledimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u apotekama i specijalizovanim prodavnicama.
Pošaljite putem email-a

Pretraga u toku

Login required

Morate se ulogovati u svoj Avène nalog kako biste snimili ovu informaciju.


Prijavite se ili napravite nalog

You can't post more than one comment on a product

Pošaljite svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj kutak

-Dan
-Mesec
-Godina

Brendovi Pierre Fabre grupe:

*Obavezna polja

Hvala!

Vaš komentar će biti prosleđen na pregled administratorima sajta i objavljen po dobijanju odobrenja.